Welkom Bosch carservice René Sypersma

 Autobedrijf René Sypersma, actief en persoonlijk

Autobedrijf René Sypersma is een universeel en onafhankelijk autobedrijf met een breed aanbod van nieuw en jong gebruikte auto’s van uiteenlopende merken. Wij denken graag actief met u mee over uw wensen en bieden u een passende oplossing. Hierbij houden wij rekening met zowel uw persoonlijke voorkeuren als de praktische aspecten die voor u van belang zijn. Wij leveren dealer kwaliteit voor een beter betaalbare prijs dan bij de dealer!Verruimde openingstijden

Ons bedrijf is centraal gelegen, te Drachten (industrieterrein de Haven), nabij de A7 en de N31. Een locatie die ons de gelegenheid geeft onze klanten op unieke wijze van dienst te zijn, namelijk met verruimde openingstijden. U kunt bij ons terecht van maandag tot en met vrijdag vanaf 8.00 uur tot 18.00 uur, en donderdag tot 21.00 uur. En zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Bent u niet in staat gedurende openingstijden langs te komen, dan kunt u ook gerust een afspraak maken om 's avonds langs te komen!

 

Erkend Duurzaam

Wij van autobedrijf Rene Sypersma zijn erkend duurzaam!

 

Up-to-date in techniekOns vakmanschap en onze grote marktkennis garanderen een uitstekende kwaliteit van onze dienstverlening. Wij zijn aangesloten bij BOVAG. Tevens maken wij deel uit van het netwerk van Bosch Car Service, een sterke, internationale en merkonafhankelijke naam die staat voor hoogstaande technieken en innovaties in de auto-industrie. Ons personeel is uitstekend opgeleid en wordt middels trainingen voortdurend bijgeschoold, zodat de gebruikte technieken up-to-date blijven. De medewerkers beschikken over een zeer brede en specialistische kennis en maken gebruik van geavanceerde apparatuur. Uw voordeel want u kunt er zeker van zijn dat wij onderhoud en reparatie van uw auto naar volle tevredenheid verrichten. Autobedrijf René Sypersma: alles voor uw autoUiteraard kunt u ook bij ons terecht voor uw APK-keuring, onderhoud, en de inbouw van diverse installaties, zoals alarminstallatie, installatie van video-, hifi- en audioapparatuur, lpg-installatie, trekhaakinstallatie en telefoon- en carkitinstallatie en uiteraard reparatie en onderhoud voor het airco systeem. Maar wij doen meer: Autobedrijf René Sypersma is ook uw betrouwbare adres voor schadetaxatie en –herstel, bedrijfs- en leaseauto’s en autoverhuur. Kortom, uw auto is onze zorg.